18:33 16.11.2020

У штаб-квартирі ВООЗ коронавірусом заразилися 65 осіб - ЗМІ

1 хв читати
У штаб-квартирі ВООЗ коронавірусом заразилися 65 осіб - ЗМІ

Всесвітня організація охорони здоров'я (ВООЗ) з початку пандемії зареєструвала 65 випадків зараження COVID-19 серед співробітників у своїй штаб-квартирі, повідомляє Associated Press із посиланням на лист, який є у розпорядженні в агентства.

"Останні п'ять випадків (зараження - ІФ) збільшують загальну кількість заражених співробітників у Женеві до 65 осіб із початку пандемії", - йдеться в повідомленні керівника ділових операцій організації Рауля Томаса.

Представник ВООЗ Фарах Дахлаллах підтвердив агентству достовірність цих відомостей, хоча раніше організація заявляла про відсутність заражень у женевському офісі.

Що стосується останніх п'яти випадків, йдеться про один осередок заражень, тому що четверо хворих з одного підрозділу, а п'ята людина з ними контактувала. У листі не зазначено, хто саме із співробітників захворів, але джерело агентства повідомило, що один із них входить до команди гендиректора організації.

Ще 49 випадків зараження коронавірусом виявили протягом останніх восьми тижнів. Керівництво попросило співробітників уникати особистих зустрічей, зокрема в загальних зонах або кафе.

Зазвичай у штаб-квартирі ВООЗ у Женеві працюють приблизно 2,4 тис. осіб. Минулого місяця доступ до будівлі обмежили для ключових співробітників, включаючи керівництво. На початку листопада керівник ВООЗ із технічного реагування на COVID-19 Марія Ван Керхове заявляла, що в штаб-квартирі заражень або осередків зараження немає.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА