08:33 15.11.2020

Російські найманці тричі порушили режим тиші на Донбасі

1 хв читати
Російські найманці тричі порушили режим тиші на Донбасі

За минулу добу російські найманці на Донбасі тричі порушили режим тиші, з початку поточної доби зафіксовано одне порушення, повідомили в прес-центрі штабу Операції об'єднаних сил.

"За минулу добу, 14 листопада, в смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід збройні формування Російської Федерації і її найманці тричі порушили режим припинення вогню ... Бойових втрат і поранень серед українських захисників внаслідок ворожих пострілів не було", - сказано в ранковому зведенні на сторінці штабу в Фейсбук у неділю.

Зокрема, поблизу населеного пункту Водяне обідньої пори противник застосував автоматичний гранатомет, а ввечері озброєні провокації продовжилися поруч із Водяним на Приазов'ї. На цій ділянці, одночасно з гранатометами різних систем, стрілецькою зброєю зафіксовано відкриття вогню снайпером з боку тимчасово окупованої Ужівки. "Для збереження життя та здоров'я українських захисників наші військові дали адекватну відповідь, після чого режим тиші був відновлений", - наголосили в штабі.

"З початку поточної доби, 15 листопада, російсько-окупаційні війська один раз порушили досягнуті мирні домовленості, здійснивши кілька неприцільних пострілів зі стрілецької зброї в районі Мар'їнки. Серед військовослужбовців об'єднаних сил втрат немає", - повідомили в прес-центрі.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА