19:21 06.11.2020

Засудженого артиста Єфремова відправили до місця відбування покарання

2 хв читати
Засудженого артиста Єфремова відправили до місця відбування покарання

Засуджений до восьми років колонії актор Михайло Єфремов відправлений до місця відбування покарання, повідомили в прес-бюро столичного управління Федеральної служби виконання покарань (ФСВП), не уточнивши конкретної виправної установи.

"Засуджений Єфремов М.О. спрямований до місця відбування покарання. Згідно ст. 75 Кримінально-виконавчого кодексу РФ адміністрація СІЗО повідомить одного з родичів за вибором засудженого про те, куди він прямує для відбування покарання", - йдеться в повідомленні прес-служби, яке надійшло в п'ятницю в "Інтерфакс".

Раніше член Громадської спостережної комісії (ГСК) Москви Марина Литвинович повідомила "Інтерфаксу", що Єфремов залишиться відбувати покарання в госпзагоні при слідчому ізоляторі-5 в Москві.

"Михайло Єфремов вирішив залишитися відбувати покарання в загоні господарського обслуговування СІЗО-5. На мій погляд, це найкращий для нього вибір. Ми відвідували приміщення госпзагону, там, я думаю, краще, ніж у колонії", - сказала Литвинович.

Вона уточнила, якщо актора ще не перевели в загін, то він буде переведений туди найближчим часом. За словами правозахисниці, госпзагін розташовується в сусідній з СІЗО будівлі.

Пресненський суд Москви 8 вересня засудив Єфремова до восьми років колонії загального режиму з позбавленням права керувати транспортним засобом на три роки. 22 жовтня Мосміськсуд знизив покарання до 7,5 років.

Актор визнаний винним у порушенні правил дорожнього руху, що спричинило з необережності смерть людини (п. "А" ч. 4 ст. 264 КК РФ).

ДТП за участю актора сталася 8 червня на Садовому кільці в Москві. В результаті аварії загинув водій Сергій Захаров, який керував фургоном, в який в'їхав автомобіль Єфремова. В цей час артист перебував у стані сп'яніння, а його джип, як встановило слідство, був справний.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна і Польща погодили продовження діяльності Польського центру підтримки культури в Україні на 2024 рік

World Monuments Fund реалізує майже 20 проєктів, спрямованих на збереження архітектурної спадщини України

Зеленський звільнив Марка Шевченка з посади посла України в Молдові

Глави МЗС України та Індії провели в Нью-Делі двосторонні переговори та оглядове засідання міжурядової комісії

Карандєєв анонсував будівництво безпечного фондосховища для українських музейних цінностей

У низці областей України в п'ятницю очікуються грози

Наразі немає інформації про можливий перетин повітряного простору Молдови російськими ракетами під час атаки на Україну - ПС ЗСУ

Зеленський назвав пріоритети в роботі РНБО

На Хмельниччині внаслідок атаки РФ пошкоджено 6 приватних будинків і дитячий табір, без постраждалих

Затримки в допомозі США Україні збільшують загрозу оперативного успіху РФ - ISW

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА