07:18 06.11.2020

Макрон згоден, що зустріч "нормандської четвірки" потрібно провести якомога швидше

1 хв читати
Макрон згоден, що зустріч "нормандської четвірки" потрібно провести якомога швидше

Президент України Володимир Зеленський радий, що президент Франції Емманюель Макрон згоден з необхідністю якнайшвидшого проведення зустрічі лідерів держав "нормандського формату".

"Радий, що Емманюель Макрон погоджується, що зустріч "нормандської четвірки" потрібно провести якомога швидше. Україна неухильно виконує Паризькі домовленості і вже готова відкрити 2 КПВВ на лінії розмежування (на Донбасі - ІФ)", - написав він у своєму Twitter за підсумками розмови з французьким колегою.

Як повідомляє прес-служба президента України, Макрон підтримав Зеленського в тому, щоб переговори лідерів країн "нормандського формату" відбулися якомога швидше.

"Він також високо оцінив мирні ініціативи Володимира Зеленського та зусилля, які докладає Україна для розмінування на Донбасі і розведення військ. Глава французької держави запевнив, що Україна може розраховувати на його рішучість у сприянні закінченню війни", - йдеться в повідомленні,

Зеленський зазначив, що Україна неухильно виконує домовленості Паризького саміту грудня 2019 року, і вже днями готова відкрити два КПВВ на лінії розмежування.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА