17:57 05.11.2020

До 20 грудня Кернес буде в Харкові, обіцяє перший віце-мер

1 хв читати
До 20 грудня Кернес буде в Харкові, обіцяє перший віце-мер

Обраний утретє міським головою Харкова Геннадій Кернес, який нині перебуває на лікуванні в берлінській клініці "Шаріте", буде на першій сесії нової міськради, яка відповідно до закону має відбутися не пізніше за 20 грудня, запевняє перший заступник Кернеса Ігор Терехов.

"До 20 грудня Геннадій Адольфович Кернес буде в Харкові. Він проведе сесію. Інших сценаріїв ми не розглядаємо, і їх бути не може", - сказав Терехов на брифінгу в четвер.

За його словами, Кернес уже перехворів на ковід, і зараз у нього проблема з легенями. Але Терехов запевнив, що міський голова йде на поправку.

Як повідомлялося, 4 листопада Харківська міська територіальна виборча комісія визнала обраним міським головою нинішнього градоначальника Геннадія Кернеса. За нього проголосували 195 044 виборці (60,34%). На другому місці зі значним відривом - кандидат від "ОПЗЖ", народний депутат Олександр Фельдман (14,32%, або 46 278 голосів), на третьому - голова Харківської облдержадміністрації, висуванець від партії "Слуга народу" Олексій Кучер (7,24%, або 23 401 голос).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА