20:15 27.10.2020

Екс-главі Кагарлицького відділення поліції повідомили про підозру

1 хв читати
Екс-главі Кагарлицького відділення поліції повідомили про підозру

Слідчі Територіального управління Державного бюро розслідувань в м.Києві повідомили про підозру екс-начальнику Кагарлицького відділення поліції в зв'язку з бездіяльністю при отриманні інформації про вчинення його підлеглими злочину.

"Під час досудового розслідування встановлено, що в січні 2020 року черговий Кагарлицького відділу поліції в нічний час отримав інформацію про наявність на третьому поверсі відділення поліції двох громадян, які з використанням наручників були пристебнуті до батареї працівниками сектору карного розшуку зазначеного відділу поліції, при цьому будь-які документи про затримання в установленому законодавством порядку щодо затриманих осіб не складалися. Надалі черговим засобами зв'язку було повідомлено про зазначену подію начальнику відділення поліції", - повідомляє прес-служба ДБР.

Зі свого боку начальник відділення, будучи належним чином поінформованим про вчинення його підлеглими насильницького зникнення стосовно зазначених осіб, не вжив жодних заходів для його припинення і не повідомив про злочин компетентні органи.

Екс-начальнику відділення повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 146-1 (насильницьке зникнення) Кримінального кодексу України. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

У разі доведення провини підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі терміном від 5 до 7 років.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА