19:43 25.10.2020

На Хмельниччині голова виборчкому прийшов на роботу п'яним - поліція

1 хв читати

Голова однієї з виборчих комісій у Хмельницькій області прийшов на робоче місце у день місцевих виборів у стані алкогольного сп'яніння, повідомляє в неділю сектор комунікації поліції Хмельницької області.

"На місце події виїхала патрульна поліція. Огляд у медичному закладі показав наявність 2,8 проміле алкоголю в крові чоловіка. За перебування на роботі в нетверезому стані на нього склали адміністративний протокол за статтею 179 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Санкція цієї статті передбачає накладення штрафу від трьох до п'яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян", - йдеться в повідомленні.

Загалом у неділю обласна поліція станом на 14:30 зареєструвала 45 повідомлень про можливі порушення виборчого процесу, із них 25 стосуються проведення всеукраїнського опитування, а чотири - агітації в день виборів. "Два з них у місті Хмельницькому підтвердилися - біля дільниць виборцям роздавали маски та ручки від одного з кандидатів. На порушників поліцейські склали два адмінпротоколи за ст. 212-10 Кодексу України про адміністративну відповідальність", - повідомляється на сайті обласної поліції.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА