07:59 23.10.2020

СБУ викрила заподіяння мільйонних збитків державі при будівництві об'єктів інфраструктури міжнародного аеропорту "Бориспіль"

1 хв читати
СБУ викрила заподіяння мільйонних збитків державі при будівництві об'єктів інфраструктури міжнародного аеропорту "Бориспіль"

Слідчі Служби безпеки України викрили протиправний механізм, організований топ менеджментом міжнародного аеропорту "Бориспіль" під час закупівлі послуг з капітального будівництва об'єктів транспортної інфраструктури, повідомляє прес-центр СБУ.

"Під час виконання договірних зобов'язань з будівництва транспортних споруд представники генпідрядника вступили в змову з топ менеджментом аеропорту. У 2017-18 роках вони спільно фальсифікували обсяги виконаних робіт і поставлених будівельних матеріалів. Потім ділки провели безтоварні операції через низку комерційних структур, що мають ознаки фіктивності. Таким чином вони перевели в готівку майже 37 млн. грн. державних коштів і безпідставно сформували податковий кредит з ПДВ на понад 6000000 гривень", - йдеться в повідомленні, на офіційному сайті СБУ в четвер.

У рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 212 і ч. 5 ст. 191 Кримінального кодексу України, правоохоронці провели обшуки в офісних та житлових приміщеннях фігурантів справи.

"Під час слідчих дій вилучено документацію та електронні носії, що містять інформацію щодо проведених незаконних операцій. Також вилучено нотатки і чернетки із записами, які підтверджують незаконний характер укладених угод - підсумували в СБУ.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА