19:16 14.10.2020

На Чернігівщині біля агітнамету сталася бійка і стрілянина, поліція відкрила кримінальне провадження

1 хв читати
На Чернігівщині біля агітнамету сталася бійка і стрілянина, поліція відкрила кримінальне провадження

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом стрілянини біля агітаційного намету в Бобровиці Чернігівської області.

Як повідомляється на сторінці МВС України в Facebook, в середу в поліцію надійшла інформація про те, що в центрі Бобровиці невідомі особи пошкодили агітаційну палатку політичної партії, чиї переконання вони не підтримують. Згодом конфлікт переріс у бійку із застосуванням зброї травматичної дії.

Правоохоронці встановили, що місцевий житель, 1981 року народження, попросив агітатора, яка перебувала в наметі, прибрати її. Жінка покликала керівника партійного осередку. Коли той виявився на місці події, між чоловіками виник конфлікт.

"Спочатку активіст зіпсував агітаційний намет, а потім під час бійки представник партії вистрілив в опонента з револьвера під патрон Флобера, потрапивши в плече. Обидва чоловіки написали заяви до поліції", - йдеться в повідомленні.

За інформацією поліції Чернігівської області, слідчі відкрили кримінальне провадження за ст.125 Кримінального кодексу України (умисне легке тілесне ушкодження), покарання - штраф, громадські або виправні роботи.

Крім того, поліцейські склали адміністративний протокол стосовно чоловіка, який зіпсував агітаційний намет. Згідно ст.173 Кодексу України про адміністративні правопорушення, дрібне хуліганство карається штрафами, громадськими або виправними роботами з відрахуванням 20% заробітку, або ж адміністративним арештом.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА