19:01 06.10.2020

У Києві відкрито рух оновленими шляхопроводами на перетині вул. Богатирської

1 хв читати
У Києві відкрито рух оновленими шляхопроводами на перетині вул. Богатирської

У Києві з вівторка відкрито рух двома оновленими шляхопроводами - на перетині вул. Богатирської та Оболонського просп. і на перетині вул. Богатирської та просп. Степана Бандери, повідомив мер міста Віталій Кличко.

"Фахівцям довелося фактично наново зводити опорні конструкції цих шляхопроводів. Оскільки, побудувавши понад 30 років тому, їх жодного разу не ремонтували", - написав Кличко на своїй сторінці в соцмережі Facebook у вівторок увечері.

За його словами, на об'єктах здійснили бетонування нових конструкцій, облаштували сучасну гідроізоляцію. Вклали кілька шарів асфальту, на який підрядник дає гарантію на 5 років. А також встановили нову систему вуличного освітлення та нову огорожу. Завдяки якісному ремонту і застосуванню сучасних технологій термін експлуатації конструкцій шляхопроводів становитиме щонайменше 35 років.

"Нагадаю, навесні цього року ми капітально оновили ще два шляхопроводи на вулиці Богатирській. На цьому магістральному напрямку вже також відремонтували: частину проспекту Степана Бандери на ділянці від проспекту Оболонського до Північного мосту, шляхопровід на перетині проспекту Степана Бандери і проспекту Героїв Сталінграда, пішохідний міст на проспекті Степана Бандери. Робимо Київ комфортним і гарнішим", - написав Кличко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА