12:59 23.09.2020

У Києві п'ять шкіл закрито на карантин через випадки захворювання на COVID-19 серед вчителів

1 хв читати
У Києві п'ять шкіл закрито на карантин через випадки захворювання на COVID-19 серед вчителів

У Києві п'ять шкіл закрито на карантин через виявлення випадків захворювання на COVID-19 серед учителів, ситуація в навчальних закладах контрольована, заявив мер столиці Віталій Кличко.

"У 121 школі перевели на самоізоляцію і дистанційне навчання загалом 326 класів, де є хворі учні. Всього хворих на коронавірус школярів у столиці - 292. А також - 152 педагоги", - повідомив мер.

Він зазначив, що місто контролює ситуацію в навчальних закладах і реагує на неї оперативно. На сьогодні п'ять шкіл закрито на карантин через випадки захворювання серед учителів.

Так, закрито по одній школі у: Шевченківському, Дарницькому, Голосіївському, Печерському та Святошинському районах столиці.

"У дитячих садках через виявлені випадки вірусу тимчасово закрито 15 груп. Один садок - у Святошинському районі - закрито на карантин. Хочу зазначити, що цього тижня, після планових ремонтів, відновили свою роботу ще чотири дошкільних заклади. Наповненість дітей у дитсадках столиці сьогодні - трохи більше ніж 54%, - наголосив Кличко.

Як повідомлялося, в Україні станом на ранок середи виявлено 3 497 нових інфікованих коронавірусом, при цьому одужали - 1 769 осіб, 63 раніше хворих померли, свідчать дані, розміщені на сайті Системи моніторингу поширення епідемії коронавірусу Ради нацбезпеки і оборони.

У Києві за минулу добу лабораторно підтвердили 307 нових випадків коронавірусної хвороби.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА