13:11 16.09.2020

Київ готовий розпочати опалювальний сезон раніше - Кличко

2 хв читати
Київ готовий розпочати опалювальний сезон раніше - Кличко

 Тепломережа Києва готова до початку опалювального сезону достроково, якщо в цьому буде потреба, заявив мер міста Віталій Кличко.

"Технічно місто вже готове до пуску тепла в мережу. Фахівці комунального підприємства "Київтеплоенерго" здійснили перевірку котелень і теплопунктів. Усунули 6,5 тис. пошкоджень на тепломережах і пошкоджень, що виникли в результаті гідравлічних випробувань. Наголошу, що саме якісне проведення гідравлічних випробувань улітку допомагає уникнути багатьох аварійних ситуацій узимку, коли тепло вже запущене", - сказав Кличко під час онлайн-брифінгу, відповідаючи на запитання від ЗМІ.

Він також зазначив, що місто готове надати необхідну допомогу управляючим компаніям, ОСББ та іншим житловим об'єднанням, щоб вони змогли вчасно вступити в опалювальний сезон.

"Фахівці "Київтеплоенерго" можуть оглянути справність обладнання і систем. Також закликаю всі ці об’єднання перевірити наявність заборгованості за тепло. Тобто зробити все необхідне, аби потім не здійснювати роботи в авральному режимі, коли на вулиці буде мінусова температура", - зазначив Кличко.

Київський міський голова також нагадав, що місто не тільки оновлює тепломережі та замінює аварійні труби (цього року оновили понад 100 км труб на найбільш проблемних ділянках), а й запроваджує новітні технології для утримання мереж.

"У новому опалювальному сезоні "Київтеплоенерго" досліджуватиме тепломережі за допомогою дронів із тепловізорами. Головне завдання такої техніки – оперативне виявлення ймовірних пошкоджень та слабких місць тепломереж, моніторинг стану енергетичного обладнання", - повідомив Кличко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Покровськ залишається оперативною метою російських військ, попри відкриття нового фронту на Харківщині - британська розвідка

Лондон передав у дар Україні автомобілі в межах програми Ulez для використання в гуманітарних цілях

Десятеро українських військових пройшли в Нідерландах навчання з обслуговування винищувачів F-16

ДБР викрило правоохоронців із Донецької області, які безпідставно нарахували понад 2,6 млн грн бойових доплат підлеглим

"Суспільне" розширює виробництво власного контенту на "Першому" і продовжить обмін контентом із усіма учасниками марафону "Єдині новини"

Запобіжний захід для заступника міністра агрополітики Дмитрасевича збережено - Апеляційна палата

Від початку доби відбулося 37 бойових зіткнень, найгарячіша ситуація на покровському напрямку - Генштаб

Ініціатива щодо посилення української ППО вже зібрала майже мільярд євро - МЗС Німеччини

США передали Харкову спецобладнання для відновлення електромереж

В Україні активно розвивається серійне виробництво наземних дронів

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА