10:30 16.09.2020

Поліція Києва посилила заходи безпеки в центрі міста через масові акції

1 хв читати
Поліція Києва посилила заходи безпеки в центрі міста через масові акції

Щоб не допустити порушень громадського порядку та забезпечити мирне проведення запланованих акцій у центрі Києва поліцейські спільно з військовослужбовцями Національної гвардії України заступили на посилене чергування.

"Сьогодні в центральній частині Києва анонсовано проведення декількох масових акцій, зокрема біля адміністративних будівель органів державної влади. Для забезпечення публічної безпеки і порядку працівники структурних підрозділів столичної поліції, військовослужбовці Національної гвардії України, кінологи, вибухотехніки та поліція діалогу заступили на чергування в посиленому режимі", - повідомляє в середу вранці відділ комунікації поліції Києва.

Правоохоронці звертаються до організаторів та учасників заходів із закликом дотримуватися норм чинного законодавства, не порушувати громадського порядку та сприяти поліцейським у виконанні ними службових обов'язків.

Як повідомлялося, на 11:00 середи біля Офісу президента запланований Всеукраїнський протест підприємців. Вимога акції: ухвалити законопроекти №3853-1(2), 3993, спрямовані на захист спрощеної системи оподаткування, обліку та звітності.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА