07:25 11.09.2020

На Прикарпатті на хабарі правоохоронці викрили сім директорів лісгоспів

1 хв читати
На Прикарпатті на хабарі правоохоронці викрили сім директорів лісгоспів

Правоохоронці затримали сімох керівників державних лісгоспів, які пропонували хабар керівнику одного з відділів Управління стратегічних розслідувань Нацполіції в Івано-Франківській області, повідомила прес-служба ДБР.

За попередньою інформацією, група осіб у складі 7 керівників державних підприємств у сфері лісогосподарської діяльності пропонували начальнику одного з відділів УСР в Івано-Франківській області ДСР Нацполіції щомісячни           й хабар в сумі 1000 доларів з кожного підприємства. Хабар надавався за невтручання правоохоронних органів у господарську діяльність підприємств і не реагування на виявлені правопорушення.

Зазначається, що 10 вересня слідчі ДБР у порядку ст.208 КПК України затримали 7 керівників ДП одночасно, після надання неправомірної вигоди кожен по 1 тис. доларів США міліціонеру на загальну суму 7 тис. доларів США.

Зараз вирішується питання про повідомлення затриманим про підозру в наданні неправомірної вигоди посадовій особі, яка займає відповідальне становище скоєною за попередньою змовою групою (ч.3 ст.369 КК України).

У разі доведення провини, затриманим керівникам лісгоспів загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 4 до 8 років з конфіскацією майна.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА