18:27 10.09.2020

Російські найманці тричі обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі в четвер

1 хв читати
Російські найманці тричі обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі в четвер

З початку поточної доби, 10 вересня, на ділянках відповідальності українських підрозділів зафіксовано три порушення повного та всеосяжного режиму припинення вогню з боку російських найманців, повідомляє прес-центр Операції об'єднаних сил.

"Бойових втрат серед особового складу об'єднаних сил немає", - йдеться у зведенні щодо ситуації в районі проведення Операції об'єднаних сил станом на 17:30, оприлюдненій на сторінці прес-центру ООС у соцмережі Facebook.

О 14:15 російські найманці відкрили вогонь зі стрілецької зброї по українських позиціях біля населеного пункту Шуми.

"Обстріл був прицільним та спрямованим на ділянку, де мала відбутися зустріч представників СЦКК та ОБСЄ і де були надані гарантії безпеки. Завдяки оперативності українських розвідників дії збройних формувань Російської Федерації були спрогнозовані завчасно, тому швидко вдалося убезпечити не лише військовослужбовців об'єднаних сил, а й представників СЦКК та ОБСЄ", - йдеться у зведенні.

Крім того, ворог здійснив постріли зі стрілецької зброї у бік українських позицій у районі Золотого та Золотого-5, застосувавши трасуючі кулі для підпалу трави.

"Такі дії противника засвідчують, що ворог свідомо та цілеспрямовано йде не лише на порушення домовленостей, а й відкрито провокує українську сторону. Україна вкотре демонструє своє щире прагнення до встановлення миру, але ворог навмисно зриває будь-які спроби", - йдеться у зведенні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА