11:54 05.09.2020

У ЗСУ за минулу добу виявлено 50 нових випадків захворювання Covid-19

2 хв читати
У ЗСУ за минулу добу виявлено 50 нових випадків захворювання Covid-19

За минулу добу в Збройних силах України лабораторно підтверджено 50 нових випадків коронавірусної хвороби Covid-19, повідомляє командування медичних сил ЗСУ в соцмережі Facebook.

"Із них на лікуванні в закладах охорони здоров'я перебуває 18 осіб (Національний військово-медичний клінічний центр ГВКГ – 5 військовослужбовців та 1 працівник ЗСУ, Військово-медичний клінічний центр Східного регіону – 1 військовослужбовець, Військово-медичний клінічний центр Центрального регіону – 1 військовослужбовець, Білоцерківський військовий госпіталь – 2 військовослужбовці та 1 працівник ЗСУ, Чернігівський військовий госпіталь – 2 військовослужбовці, Полтавський військовий госпіталь – 1 військовослужбовець, ізолятор військової частини Харківської області – 4 військовослужбовці). Стан здоров'я пацієнтів задовільний, отримують необхідне лікування", – зазначається в повідомленні.

На лікуванні вдома під контролем медичної служби перебувають 32 особи: 13 військовослужбовців та 2 працівники ЗСУ у Київській області, 6 військовослужбовців та 1 працівник ЗСУ у Львівській області, 1 військовослужбовець та 3 працівники ЗСУ у Хмельницькій області, 2 військовослужбовці у Рівненській області, по одному військовослужбовцю в Одеській та Чернівецькій областях та по одному працівнику ЗСУ у Вінницькій та Тернопільській областях. Стан здоров'я пацієнтів задовільний, спостерігається легкий перебіг захворювання.

Загалом станом на 10:00 5 вересня у ЗСУ на коронавірусну хворобу хворіє 618 осіб. Одужали за час пандемії 1286 осіб, летальних випадків – 6.

На ізоляції (зокрема самоізоляція) перебуває 570 осіб

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА