07:34 05.09.2020

Постраждалим від масштабної пожежі в Харківській області надали гуманітарну допомогу

1 хв читати
Постраждалим від масштабної пожежі в Харківській області надали гуманітарну допомогу

Гуманітарну допомогу від Червоного Хреста отримали постраждалі від масштабної пожежі в Харківській області, повідомила прес-служба Міністерства соціальної політики.

"Червоний Хрест України 4 вересня доставив гуманітарну допомогу постраждалим в результаті масштабної пожежі на Харківщині. Зокрема, для жителів с. Гороб'ївка і Гряниківка Дворічанського району, де пожежа знищила понад 20 житлових будинків", - йдеться в повідомленні.

Зокрема, волонтери та співробітники Червоного Хреста доставили ковдри, постільну білизну, рушники і 50 продуктових наборів. Кожен набір складається з продуктів тривалого зберігання: борошна, масла, рису, цукру, солі, консервів, макаронних виробів і згущеного молока.

"Основне завдання Червоного Хреста України - підтримати людей, постраждалих у результаті стихійних лих, збройних конфліктів або опинилися в складних життєвих обставинах. І поки ми докладаємо всіх зусиль, щоб допомогти людям, які залишилися без даху над головою і господарств в результаті пожежі на Харківщині", - зазначив генеральний директор Національного комітету товариства Червоного Хреста Максим Доценко.

Також постраждалих від пожежі людей відвідали міністр внутрішніх справ Арсен Аваков і міністр соціальної політики Марина Лазебна. Під час зустрічі міністри дізналися про необхідність у речах першої необхідності, продуктових наборах тощо.

Як повідомляється, питання надання соціальної допомоги постраждалим від надзвичайної ситуації в Луганській і Харківській областях перебувають на контролі Лазебної.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА