07:19 28.08.2020

Зеленський ознайомився з роботою НВП "Радій"

1 хв читати
Зеленський ознайомився з роботою НВП "Радій"

У рамках робочої поїздки до Кіровоградської області президент України Володимир Зеленський ознайомився з виробничими можливостями ВАТ "Науково-виробниче підприємство "Радій"", повідомляє прес-служба Офісу президента України.

"Радій" є провідним українським підприємством у розробці і постачанні програмно-технічних комплексів і інформаційно-керівних систем для атомних електростанцій і дослідницьких реакторів.

Володимиру Зеленському продемонстрували зразки обладнання, яке випускалося раніше, і новітні цифрові товари зараз. Президенту також показали останню розробку підприємства, яке отримало найвищі сертифікати якості міжнародної енерготехнічної комісії і сертифікати американської ядерного комісії. Зараз НВП "Радій" завершує модернізацію української атомної станції.

"Тільки коли побуваєш на таких підприємствах, розумієш, як багато в Україні талановитих людей, які можуть виробляти дійсно складну, але дуже важливу продукцію. І головне - за міжнародними стандартами якості", - зазначив президент України.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА