07:47 24.08.2020

Російські найманці за минулу добу тричі порушили режим тиші на Донбасі

1 хв читати
Російські найманці за минулу добу тричі порушили режим тиші на Донбасі

У неділю, 23 серпня, російські найманці тричі порушили режим припинення вогню на Донбасі, без втрат, повідомляє прес-центр штабу Операції об'єднаних сил.

"За минулу добу українські військовослужбовці задокументували 3 ворожі порушення домовленостей, досягнутих 22 липня в рамках Тристоронньої контактної групи. Серед особового складу об'єднаних сил бойових втрат і поранених немає", - йдеться в ранковому зведенні штабу на сторінці в Фейсбуці в понеділок.

Зокрема, поблизу Авдіївки зафіксовано вогневу активність найманців зі стрілецької зброї і підствольного гранатомета, а у Зайцевого - кілька пострілів із стрілецької зброї. В обох випадках постріли були провокаційними і не несли загрози життю українських воїнів, тому українські захисники зброю у відповідь не застосовували.

Також, за минулу добу, виявлено факт інженерного обладнання позицій в бік українських підрозділів неподалік Мар'їнки у напрямку тимчасово окупованої Олександрівки.

"З початку поточної доби, 24 серпня, на всіх ділянках фронту спостерігалася тиша, порушень повного і всеосяжного режиму припинення вогню не зафіксовано", - додали в штабі.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА