17:00 18.08.2020

Навчальний процес у школах Києва має розпочатися 1 вересня, але в нових умовах - Кличко

1 хв читати

Київ. 18 серпня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА - Мер Києва Віталій Кличко перевірив, чи готові столичні школи до нового навчального року, зокрема, працювати в нових умовах із дотриманням необхідних правил безпеки. Відео з візиту до однієї зі столичних гімназій мер розмістив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

"Столичні школи готуються прийняти учнів з 1 вересня. Сьогодні відвідав гімназію "Введенська" №107, у Подільському районі, та перевірив навчальний заклад на відповідність правилам роботи в нових реаліях. Гімназія підготувалася. Замість двох входів до закладу відкрили чотири. У навчальних класах встановили умивальники. Створили дві зони і для навчання на свіжому повітрі. Планують збільшити час на перерви між уроками", - сказав Кличко.

Також у гімназії є ізолятор, куди в разі підозри на коронавірус відправлятимуть дітей до прибуття медиків. Закуплено дезінфекційні й антисептичні засоби, мийні засоби для обробки приміщень, маски, безконтактні термометри. На всі навчальні заклади місто придбало майже 3000 таких термометрів.

"Навчальний процес має розпочатися, але в нових умовах. Із дотриманням усіх правил! І школи готові до цього. Водночас ми підготували кілька можливих сценаріїв навчання на випадок погіршення ситуації з поширенням вірусу. Якщо в школах будуть випадки захворювання на коронавірус, освітяни та медики розробили поетапний план, як ці навчальні заклади працюватимуть у таких умовах", - зазначив Кличко.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА