11:03 18.08.2020

У ЗСУ за добу підтвердили 35 нових випадків COVID-19 - командування Медсил

2 хв читати
У ЗСУ за добу підтвердили 35 нових випадків COVID-19 - командування Медсил

У Збройних силах України за минулу добу підтвердили 35 нових випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19, загалом наразі хворіють 449 осіб, повідомляє командування Медичних сил ЗСУ.

"Загалом за час пандемії одужали - 785 осіб, летальних випадків - 6. На ізоляції (зокрема самоізоляції) перебувають 702 особи. Кількість військовослужбовців, у яких завершується ізоляція у найближчі три доби - 86 осіб", - ідеться в повідомленні на сторінці у Facebook.

Так, із 35 нових випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19 в закладах охорони здоров'я перебувають 9 осіб: Військово-медичний клінічний центр Північного регіону - 3 військовослужбовці, Військово-медичний клінічний центр Південного регіону - 2 військовослужбовці, Військово-медичний клінічний центр Західного регіону - 2 військовослужбовці, Житомирський військовий госпіталь - 1 військовослужбовець і Рівненський військовий госпіталь - 1 військовослужбовець.

Зазначається, що стан здоров'я пацієнтів задовільний, вони отримують необхідне лікування.

На лікуванні вдома під наглядом медичної служби також перебувають 26 осіб: Одеська область - 3 військовослужбовці і 3 працівники ЗСУ, Чернівецька область - 4 військовослужбовці, Харківська область - 1 військовослужбовець й 1 працівник ЗСУ, Львівська область - 1 військовослужбовець та 1 працівник ЗСУ, Київська область - 2 військовослужбовці і 2 працівники ЗСУ, Вінницька область - 1 військовослужбовець, Рівненська область - 1 військовослужбовець, Житомирська область - 1 працівник ЗСУ, Волинська область - 2 співробітники ЗСУ, Івано-Франківська область - 2 працівники ЗСУ і Закарпатська область - 1 працівник ЗСУ.

Як повідомлялося, в Україні станом на ранок вівторка виявлено 1 616 хворих на COVID-19 за добу, при цьому 761 особа одужала, 27 раніше хворих померли.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Група Єрмака-Расмуссена пропонує встановити часові рамки вступу України до НАТО - до липня 2028 року

ВР пропонують звернутися до Кабміну оприлюднити інформацію про місцеперебування військовозобов'язаних - близьких родичів керівників органів держвлади

У Києві біля "Либідської" прорвало трубопровід, наземний транспорт зупинено, метро працює у звичайному режимі - КМДА

Для нас важливо, щоб США взяли участь у Саміті миру - Зеленський

На фронті від початку доби відбулося вже 73 бойових зіткнення, на харківському напрямку було вже 8 ворожих атак, на покровському 24 - Генштаб

Голови парламентів України та Туреччини обговорили активізацію співпраці законодавчих органів

У Києві біля "Либідської" прорвало трубопровід, наземний транспорт зупинено, метро працює у звичайному режимі - КМДА

СБУ і Нацполіція затримали "чорних зброярів", які продавали криміналітету трофейну зброю в прифронтових районах

У Харківській області з-під обстрілів евакуйовано понад 7,5 тис. мирних жителів, зокрема 568 дітей - Синєгубов

Ближайшие дни в Украине будут прохладными, ночью заморозки на поверхности грунта, местами пройдут кратковременные дожди

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА