07:53 13.08.2020

Послуга платних камер в СІЗО вже принесла понад 495 тис. грн

1 хв читати
Послуга платних камер в СІЗО вже принесла понад 495 тис. грн

Запущена 8 травня в слідчих ізоляторах українських міст послуга платних камер з поліпшеними умовами розміщення вже принесла понад 496 тис. грн, повідомила прес-служба Міністерства юстиції України.

"Станом на 11 серпня за користування платними камерами в слідчих ізоляторах України сплачено понад 495 500 грн.", - йдеться в повідомленні на офіційному сайті Мін'юсту в соцмережі Фейсбук у середу.

У Мін'юсті наголосили, що новою послугою скористалися вже в 17 СІЗО.

Найбільшу суму було сплачено за користування платними камерами Київського слідчого ізолятора - 332000 гривень.

Як повідомлялося, 8 травня міністр юстиції України Денис Малюська повідомив, що в українських слідчих ізоляторах запущена послуга платних камер з поліпшеними умовами розміщення. Як він написав на своїй сторінці в Facebook "першим упорався Київський СІЗО - запрацювали чотири камери: одна двомісна, одна тримісна і дві чотиримісні. Інші українські СІЗО підтягнуться трохи пізніше. Вартість розміщення в Києві залежить від терміну, за який здійснюється оплата: 2 тис. грн на добу, 8 тис. грн за тиждень і 12 тис. грн на місяць".

За словами міністра, метою запровадження послуги платних камер є ліквідація корупції та додаткове фінансування для слідчих ізоляторів.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА