14:09 04.08.2020

Затримані росіяни дали свідчення, що були спрямовані спеціально до Білорусі - Лукашенко

1 хв читати
Затримані росіяни дали свідчення, що були спрямовані спеціально до Білорусі - Лукашенко

Президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що затримані громадяни РФ дали свідчення, що були спрямовані спеціально до Білорусі.

"Ці люди дали свідчення, що були відправлені спеціально до Білорусі. Команда була чекати", - сказав Лукашенко, виступаючи з посланням народу і парламенту у вівторок у Мінську.

Він наголосив, що квитки, куплені на Стамбул - це легенда.

"Не слухайте цієї брехні. Ця брехня нікому не треба. Ми маємо свою країну, країна має закони. Кому як не нашим рідним братам-росіянам і керівництву не знати цих закони. Знають".

"Ми по-людськи ставимося до цих хлопців (затриманих росіян - ІФ). І ми від цього отримали певний ефект - вони розповіли все", - сказав президент Білорусі.

У зв'язку з цим Лукашенко закликав Росію "припинити цю брехню". "Ви ж уже зганьбилися. Спершу Стамбул, потім Венесуела, вчора вже подзвонили - ні, не Венесуела. Ми знаємо", - наголосив він.

"Ми, українці, росіяни, поляки, євреї жили завжди у мирі. Не підкидайте тут ядерної зброї. Не підривайте обстановку, а то палахкотітиме так, що до Владивостока буде важко", - сказав він.

29 липня біля Мінська було затримано 33 громадян РФ, яких білоруська влада вважає членами ПВК "Вагнер" і підозрює у намірі організувати масові заворушення в період президентських виборів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ЗАСТУПНИК МІНІСТРА РОЗВИТКУ ГРОМАД, ТЕРИТОРІЙ ТА ІНФРАСТРУКТУРИ АЗАРХІНА НАПИСАЛА ЗАЯВУ ПРО ЗВІЛЬНЕННЯ З ПОСАДИ У ЗВ'ЯЗКУ ЗІ ЗВІЛЬНЕННЯМ ВІЦЕПРЕМ'ЄРА КУБРАКОВА

На Херсонщині в пожежі, що розпочалася внаслідок обстрілу, загинули двоє людей - голова ОВА

Кількість поранених у Вовчанську зросла до 5 людей - прокуратура

Україна і Сербія домовилися про проведення першого з 2013 року засідання Міжурядової комісії з питань торговельно-економічного та науково-технічного співробітництва - Кулеба

На краматорському напрямку відбулося 27 бойових зіткнень - Генштаб ЗСУ

Рада оборони Харківщини вирішила примусово евакуювати з прикордонних громад дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування

Кличко терміново передав захисникам Вовчанська 150 fpv-дронів, квадрокоптери та системи РЕБ

На харківському напрямку ворог мав частковий успіх у районі н. п. Лук'янці, просування зупинено - Генштаб ЗСУ

Щорічний велопробіг "Шануємо пам'ять захисників України" відбудеться з 15 до 23 травня - Мінветеранів

Мінкультури внесло ще двох російських акторів до переліку осіб, які загрожують нацбезпеці

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА