13:44 31.07.2020

На Донбасі не було обстрілів з опівночі - Міноборони

1 хв читати
На Донбасі не було обстрілів з опівночі - Міноборони

Російські найманці жодного разу не обстріляли позицій об'єднаних сил із початку доби в п'ятницю, повідомляється на сайті Міністерства оборони України.

"З моменту оголошення повного і всеосяжного режиму припинення вогню жоден військовослужбовець зі складу об’єднаних сил не загинув і не був поранений внаслідок ворожих обстрілів... Водночас із сумом змушений повідомити про смерть з причини гострої серцево-судинної недостатності старшого сержанта Володимира Перекрестова, 1975 року народження. Висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким військовослужбовця", - йдеться в звіті.

У Міноборони зазначають, що підрозділи Збройних сил України та інших складових сил оборони, дотримуючись умов припинення вогню, повністю контролюють ситуацію в районі проведення Операції об'єднаних сил і продовжують виконувати завдання за призначенням, перебуваючи напоготові до адекватного реагування на будь-які дії противника.

"Крім того, військовослужбовці об’єднаних сил допомагають мешканцям прифронтових населених пунктів у вирішенні нагальних проблем, проводять гуманітарні заходи. Зокрема, організовано та здійснюється стале забезпечення питною водою жителів Водяного та Пісків", - розповіли в Міноборони.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Країни НАТО підтримали ініціативу Німеччини щодо забезпечення України засобами ППО

На харківському напрямку ворог намагався 5 разів прорвати оборону, напружена ситуація на курахівському напрямку - Генштаб

Від початку доби було 95 бойових зіткнень, окупанти скинули близько 40 КАБів - Генштаб

Нідерланди нададуть Україні БМП YPR із дистанційним управлінням

У постачанні ППО оперативності вільному світові не вистачає

Генерал Браун: Впевнений, що надані США ATACMS не були використані по Росії

Російська армія продовжує активні дії на куп'янському, курахівському, краматорському та покровському напрямках, активізувалася авіація ворога

На харківському напрямку за добу відбулося чотири бойові зіткнення, двічі - поблизу Вовчанська, ситуація під контролем

Байден розкритикував плани прокурора МКС домогтися ордерів на арешт Нетаньягу і глави Міноборони Ізраїлю

У США зараз немає планів відправляти своїх військових інструкторів в Україну - генерал Браун

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА