07:05 31.07.2020

ДБР повідомило про підозру екс-військовому Міноборони в недбалому ставленні до військової служби

1 хв читати
ДБР повідомило про підозру екс-військовому Міноборони в недбалому ставленні до військової служби

Слідчі Державного бюро розслідувань (ДБР) у Львові повідомили про підозру військовослужбовцю міністерства оборони України в недбалому ставленні до військової служби, що завдало збитків державі на загальну суму понад 2 млн грн, повідомила прес-служба ДБР.

"Слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого в місті Львові, повідомили про підозру колишньому заступнику начальника одного з головних військових представництв Міністерства оборони України в недбалому ставленні військовою службовою особою до військової служби, скоєному в умовах особливого періоду, що спричинило тяжкі наслідки (ч. 3 ст. 425 КК України)", - йдеться в повідомленні.

Досудове розслідування встановило, що військовослужбовець, виконуючи обов'язки начальника військового представництва, в листопаді 2018 року недбало поставився до військової служби при здійсненні контролю за процесом закупівлі товарів для військових частин Національної гвардії України в рамках виконання контрактів державного оборонного замовлення.

"В результаті державним інтересам завдано збитків загальною сумою понад 2 мільйони гривень", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, під час досудового розслідування завдані державі збитки відшкодовано в повному обсязі, а досудове розслідування триває.

"У разі доведення провини підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі терміном до 7 років", - додали у відомстві.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА