16:06 30.07.2020

Активіст Стерненко повідомив, що суд обмежив йому термін ознайомлення з матеріалами справи до 11 серпня

2 хв читати
Активіст Стерненко повідомив, що суд обмежив йому термін ознайомлення з матеріалами справи до 11 серпня

Активіст Сергій Стерненко, підозрюваний в умисному вбивстві під час скоєння на нього нападу в Одесі в 2018 році, заявляє, що суд обмежив йому термін ознайомлення з матеріалами справи щодо його обвинувачення.

"Мені обмежили строки для ознайомлення із матеріалами справи по моїй обороні від нападу до 11.08.2020 року. При тому що слідчий досі не переклав документи з російської та адвокати не отримали доступу до речових доказів. Прокурор і суддя виконали вказівку Авакова (міністр внутрішніх справ Арсен Аваков - ІФ) і Венедіктової (генпрокурор України Ірина Венедіктова - ІФ)", - написав Стерненко на своїй сторінці у Facebook у четвер.

При цьому він додав: "Роблять це, щоб скоріше спихнути справу до суду та засудити мене за те що я не помер".

Як повідомлялося, 11 червня Стерненка було викликано на допит до СБУ, де йому повідомили про підозру в умисному вбивстві й незаконному носінні холодної зброї. Йдеться про події 2018 року в Одесі, коли на нього було скоєно напад. Один із нападників помер. За версією слідства, дії Стерненка були не тільки самообороною, оскільки він наздогнав одного з нападників і смертельно поранив.

15 червня Шевченківський районний суд обрав активісту Стерненку запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

25 червня Стерненко повідомив, що Служба безпеки України завершила розслідування у його справі й надала доступ до матеріалів стороні захисту.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА