15:12 30.07.2020

Російські найманці з початку доби двічі обстріляли українські позиції на луганському напрямку - Міноборони

1 хв читати
Російські найманці з початку доби двічі обстріляли українські позиції на луганському напрямку - Міноборони

Російські найманці з початку четверга двічі обстріляли українські позиції на луганському напрямку в зоні проведення Операції об'єднаних сил, втрат немає, повідомляє Міністерство оборони України.

"Також від початку поточної доби станом на 12 годину, 30 липня, російськими окупаційними військами здійснено два обстріли на луганському напрямку. Зокрема поблизу Новотошківського противник застосував підствольний гранатомет та стрілецьку зброю. Також неподалік Оріхового окупанти задіяли стрілецьке озброєння", - повідомив спікер Міноборони Михайло Шаравара в щоденному зведенні про обстановку в районі проведення ООС.

У відомстві наголосили, що з огляду на несистемний і провокаційний характер ворожих обстрілів, українські військові вогонь не відкривали.

"Бойових втрат немає", - додали в Міноборони.

Зазначається, що ситуація в районі проведення операції залишається стабільною і повністю контрольованою об'єднаними силами.

Як повідомлялося, Тристороння контактна група з врегулювання ситуації на сході України досягла угоди про те, що з 00:01 27 липня 2020 року має дотримуватися режим повного і всеосяжного припинення вогню на лінії розмежування сторін на Донбасі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА