20:30 29.07.2020

Конкурс на посаду голови правління "Укренерго" на фінальній стадії - Кудрицький

2 хв читати
Конкурс на посаду голови правління "Укренерго" на фінальній стадії - Кудрицький

Конкурс на посаду голови правління НЕК "Укренерго" перебуває на завершальному етапі, повідомив т.в.о. голови правління НЕК Володимир Кудрицький.

"У компанії на фінальній стадії конкурс на голову правління "Укренерго". Питання мого перебування в компанії сильно залежить від результатів цього процесу", - сказав він під час Українського онлайн-форуму корпоративного управління, організованого Київською школою економіки (КШЕ) в середу.

Відповідаючи на питання про готовність працювати в НЕК за умови збереження карантинного обмеження зарплат в 47 тис. грн членам правлінь і наглядових рад, Кудрицький спрогнозував, що вже найближчим часом відбудуться відставки керівного складу держкомпаній.

"Період, протягом якого будуть утримуватися члени правління і наглядової ради при дії обмежень, це місяць-два-три. Потім підуть перші відставки", - вважає він. На думку Кудрицького, не варто затягувати з прийняттям рішення про зняття обмежень з метою уникнення відходу з держсектора кваліфікованих кадрів.

Як повідомлялося, Наглядова рада НЕК "Укренерго" відповідно до пропозиції Міністерства фінансів України, статуту НЕК "Укренерго" і рішенню наглядової ради від 6 грудня 2019 року оголосив конкурс на посаду глави правління компанії в середині січня.

Прийом заявок і базового пакета документів здійснювала компанія Amrop Ukraine до 18:00 27 січня. Відповідний пакет документів для співбесіди з членами наглядової ради приймався з 28 січня до 14 лютого.

Мінфін отримав право на управління НЕК "Укренерго" в лютому 2019 року, раніше компанією керувало Міненерговугілля.

Кабінет міністрів з 1 квітня обмежив розмір заробітної плати керівників виконавчих органів і членів наглядових рад державних компаній до 47 тис. грн на місяць.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА