07:25 28.07.2020

Російські найманці тричі відкривали вогонь на Донбасі, українські військові не постраждали

1 хв читати
Російські найманці тричі відкривали вогонь на Донбасі, українські військові не постраждали

За минулу добу російські найманці на Донбасі тричі відкривали вогонь по українських позиціях, українські військові не постраждали, повідомили в прес-центрі штабу ООС.

"Протягом минулої доби на ділянках відповідальності наших підрозділів було зафіксовано 3 факти порушення режиму припинення вогню. Українські захисники вогонь у відповідь не відкривали. Втрат серед наших воїнів в результаті ворожих обстрілів немає", - йдеться в ранковому зведенні на сторінці штабу в Фейсбук у вівторок.

Зокрема, в районі населеного пункту Водяне противник відкривав вогонь по позиціях українських воїнів з гранатометів різних систем і стрілецької зброї, а біля Південного здійснив обстріл з автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Ще один факт провокації з боку російських найманців зафіксовано неподалік Новомихайлівки. Поблизу українських позицій за допомогою ручних протитанкових гранатометів противник зробив мінування трьома протипіхотними мінами ПОМ-2.

"З початку доби станом на 7:00 ранку обстрілів в районі проведення Операції об'єднаних сил, не зафіксовано", - додали в штабі.

У прес-центрі також зазначили, що підрозділи Об'єднаних сил дотримуються умови припинення вогню і перебувають напоготові до адекватного реагування на будь-які провокаційні дії противника.

Разом із тим, на ділянках розведення №1, №2 та № 3 обстрілів не зафіксовано.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА