07:09 25.07.2020

Інформація про мінування аеропорту Хабаровська в Росії не підтвердилася

1 хв читати
Інформація про мінування аеропорту Хабаровська в Росії не підтвердилася

Обстеження аеропорту Хабаровська завершено, вибухові пристрої не виявлені, але в аеропорту затримали відправлення двох рейсів, повідомили агентству "Інтерфакс - Далекий Схід" в прес-службі аеропорту.

"Оперативні заходи з обстеження аеровокзалу та прилеглої території щойно завершилися. Нічого не виявлено. Персонал і пасажири повернулися в будівлю терміналу", - сказав співрозмовник агентства.

За його словами, через "мінування" в аеропорту Хабаровська затрималася відправка двох рейсів "Уральських авіаліній" в Єкатеринбург і компанії "Росія" - в Москву. Зараз відбувається реєстрація на ці рейси.

Співробітник прес-служби також розповів, що пасажирам літака компанії "Росія", який прибув до Хабаровська з Москви, довелося деякий час провести на борту повітряного судна через роботу оперативних служб, які обстежили термінал, потім пасажирів пропустили через міжнародний термінал аеропорту. Серед пасажирів цього рейсу були і московські лікарі, які прибули до Хабаровська для допомоги місцевим медикам у боротьбі з COVID-19.

Як повідомлялося, в суботу об 11:30 за місцевим часом з аеропорту Хабаровська евакуювали персонал і пасажирів, оскільки в правоохоронні органи надійшла інформація про "мінування" терміналу внутрішніх ліній.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА