18:18 24.07.2020

Російські найманці тричі порушили режим тиші на Донбасі в середу, українські військовослужбовці не постраждали

1 хв читати
Російські найманці тричі порушили режим тиші на Донбасі в середу, українські військовослужбовці не постраждали

Російські найманці з початку доби тричі обстріляли позиції Збройних сил України на Донбасі, військовослужбовці не постраждали, повідомляє прес-центр Операції об'єднаних сил.

"24 липня незаконні збройні формування Російської Федерації тричі порушили режим припинення вогню. Противник продовжує застосовувати важке озброєння, заборонене Мінськими домовленостями", - йдеться в повідомленні штабу ООС на сторінці у Facebook.

Так, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" ворог тричі відкривав вогонь по опорних пунктах наших захисників неподалік Старогнатівки.

Рішучими діями та ефективним застосуванням чергових вогневих засобів наші воїни припинили ворожі обстріли.

"Окупанти отримали адекватну відповідь від об'єднаних сил. За поточну добу внаслідок обстрілів противника втрат серед українських захисників немає", - йдеться в повідомленні.

Зазначено, що на ділянках розведення №1, 2 і 3 обстрілів не зафіксовано. Ситуація в районі проведення Операції об'єднаних сил залишається контрольованою.

Як повідомлялося, напередодні Тристороння контактна група з врегулювання ситуації на сході України досягла згоди про те, що з 00:01 27 липня 2020 року має дотримуватися режим повного та всеосяжного припинення вогню на лінії розмежування сторін на Донбасі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА