07:36 24.07.2020

Російські найманці 8 разів обстріляли українські позиції на Донбасі

1 хв читати
Російські найманці 8 разів обстріляли українські позиції на Донбасі

За минулу добу російські найманці на Донбасі 8 разів порушили режим припинення вогню, втрат з боку українських військовослужбовців немає, повідомили в прес-центрі штабу Операції об'єднаних сил.

"За минулу добу втрат серед наших військовослужбовців у результаті ворожих обстрілів не було", - сказано в ранковому зведенні штабу на сторінці в Фейсбук у п'ятницю.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", неподалік Старогнатівки противник двічі застосував станкові протитанкові і автоматичні станкові гранатомети, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю. З підствольних гранатометів російські найманці обстріляли позиції ООС поблизу Гнутового.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", у Новотошківського, зафіксовано використання заборонених мінометів калібром 120-міліметрів. Поблизу Причепилівки і Оріхового, противник вів вогонь по українським опорним пунктам з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

За даними української розвідки, 23 липня поранено двоє російських найманців.

"З початку поточної доби збройні формування Російської Федерації 3 рази порушили режим припинення вогню. За наявною інформацією втрат за поточну добу серед українських воїнів немає", - йдеться в звіті.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" позиції ООС у Старогнатівки противник тричі обстріляв з мінометів калібру 120-мм і 82-мм, станкових протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА