19:38 22.07.2020

У Києві, намагаючись самостійно загасити пожежу в квартирі, постраждала 10-річна дівчинка

1 хв читати
У Києві, намагаючись самостійно загасити пожежу в квартирі, постраждала 10-річна дівчинка

У середу в 15:57 в оперативно-координаційний центр Головного управління Держслужби України з НС в м.Києві надійшло повідомлення про пожежу на вул. Драгоманова, 2-Б, в Дарницькому районі столиці, в результаті якого постраждала 10-річна дівчинка.

По прибуттю пожежних було встановлено, що пожежа виникла в одній з квартир на 23 поверсі 25-поверхового житлового будинку. Як виявилося, на момент виникнення пожежі в квартирі перебувала 10-річна дівчинка. Саме вона помітила загоряння, що виникло в сусідній кімнаті.

"Не дивлячись на страх, і стрімке задимлення в квартирі, вона намагалася власними силами загасити вогонь, але зусиль дитини виявилося недостатньо. На щастя, вона згадала, що необхідно робити в критичних ситуаціях, і швиденько покинула приміщення, і негайно покликала на допомогу сусідів. Дорослі, в свою чергу, попередньо викликавши рятувальників, також спробували гасити пожежу і вивели дитину на свіже повітря. Дівчинка була наляканою, отримала опіки верхніх кінцівок I-II ступеня, її госпіталізовано в медичний заклад", - йдеться в повідомленні.

Для попередження повторного загоряння і остаточної ліквідації, пожежні пролили осередок загоряння водою.

Причина пожежі встановлюється.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА