20:30 21.07.2020

Корецький написав до НАБУ заяву на в. о. директора ДБР і його першого заступника

2 хв читати
Корецький написав до НАБУ заяву на в. о. директора ДБР і його першого заступника

Начальник одного зі слідчих відділів Державного бюро розслідувань (ДБР) Олег Корецький написав заяву директору Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) Артему Ситнику про правопорушення, вчинене в. о. директора ДБР Олександром Соколовим та його першим заступником Олександром Бабіковим.

"У своїй заяві Корецький зазначає, що, окрім тиску та вказівок заарештувати лідера інформаційного мовлення - телеканал "Прямий", Олександр Соколов та Олександр Бабіков дали незаконну вказівку слідчому підготувати клопотання про проведення обшуків на телеканалі "Прямий" для відшукування і вилучення серверів з тією ж метою - припинити діяльність телеканалу", - повідомляє телеканал "Прямий".

В оприлюдненому тексті заяви Корецький просить внести до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості про вчинення Соколовим і Бабіковим кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 365 (перевищення повноважень працівником правоохоронного органу) і ч. 1 ст. 172 (грубе порушення законодавства про працю) Кримінального кодексу України України.

Як повідомлялося, 8 липня в ДБР заявили, що твердження керівника одного зі слідчих відділів Державного бюро розслідувань Олега Корецького про тиск на нього не відповідає дійсності та є політично мотивованим.

У бюро заявили, що Управління внутрішнього контролю ДБР перевірить інформацію, викладену в публічних заявах зазначеного працівника.

Раніше керівник слідчої групи ДБР Олег Корецький заявив, що на нього чинили тиск "харківські" з метою порушення кримінальних справ проти п'ятого президента, лідера "Європейської солідарності" Петра Порошенка.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

"Сіра зона" на півночі Харківщини не збільшилася, відбуваються активні бої - Синєгубов

EBU дискваліфікувала учасника "Євробачення-2024" від Нідерландів

Форум "Інклюзивне відновлення громад" відбувся в Києві

Жителям прикордоння на Сумщині рекомендують утриматися від відвідування кладовищ

Росіяни скинули КАБи на Херсонську область, є загиблий

Ворог посилив наступальні дії на авдіївському, куп'янському, бахмутському напрямках, широкомасштабного наступу на півночі Харківщини немає - ОСУВ "Хортиця"

У неділю в Україні невеликий дощ прогнозується лише в північних областях

СБУ оголосила набір до ЦСО "А"

Російська армія демонструє нездатність застосовувати боєприпаси по намічених цілях - британська розвідка

На Харківщині тривають бої за н.п. на прикордонні, які перебували в "сірій зоні", українські захисники отримують підкріплення і стабілізують смугу

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА