19:34 16.07.2020

Американці з питання COVID-19 більше довіряють інфекціоністу Фаучі, ніж Трампу

1 хв читати
Американці з питання COVID-19 більше довіряють інфекціоністу Фаучі, ніж Трампу

Громадяни США більше довіряють інформації стосовно коронавірусу COVID-19 від провідного американського інфекціоніста Ентоні Фаучі, ніж від президента США Дональда Трампа, свідчать результати опитування Квінніпекського університету.

Згідно з його даними, 67% респондентів заявили, що не довіряють тій інформації, яку надає Трамп. Ще 30%, навпаки, відчувають довіру до даних президента.

Тим часом, на питання, чи довіряють вони в цьому питанні Фаучі, 65% респондентів відповіли ствердно.

Опитування проводилося 9-13 липня. У ньому взяли участь понад 1,2 тис. американців.

Раніше американські ЗМІ зазначали на розбіжності в позиціях Трампа і Фаучі щодо коронавірусу, зокрема, щодо необхідності швидкого зняття обмежень і відновлення економічної діяльності. Однак у Білому домі повідомлення про розбіжності спростували і заявили про "хороші відносини" між ними.

Як і раніше на цьому тижні Фаучі піддав критиці дії адміністрації США. За його словами, влада США не змогла ввести тотальний режим ізоляції, внаслідок чого коронавірус продовжує поширюватися країною.

США посідають перше місце за кількістю заражень коронавірусом і випадків летальних результатів серед усіх країн світу. Згідно з даними статистичного сайту Worldometer, у США з початку спалаху вірусу діагностовано понад 3,6 млн випадків зараження, причому понад 140 тис. хворих померли.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА