16:02 14.07.2020

Суд заарештував винуватця ДТП на Столичному шосе у Києві, унаслідок якої загинули четверо людей

2 хв читати
Суд заарештував винуватця ДТП на Столичному шосе у Києві, унаслідок якої загинули четверо людей

Шевченківський районний суд Києва виніс рішення про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою винуватцю резонансної дорожньо-транспортної пригоди на Столичному шосе у Києві.

"За клопотанням столичної прокуратури Шевченківський районний суд заарештував на 2 місяці без права на заставу водія Mercedes-Benz, якого підозрюють у вчиненні смертельної ДТП на Столичному шосе", - йдеться у повідомленні прокуратури Києва.

У прокуратурі столиці нагадують, що водій автомобіля Mercedes-Benz GL 250D, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, рухаючись проїзною частиною Столичного шосе протаранив Hyundai Tucson, у салоні якого перебувала сім’я із п’яти осіб. Унаслідок зіткнення водій Hyundai і двоє пасажирів (жінка та дівчинка) померли на місці. Ще двоє хлопчиків були госпіталізовані, але один із них помер у кареті швидкої медичної допомоги дорогою до лікарні. Стан другого хлопчика - стабільно важкий.

Дії підозрюваного кваліфіковані за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель декількох осіб).

"Прокурор у судовому засіданні, зокрема, зазначила, що підозрюваний раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності, зокрема за ДТП із тяжкими наслідками, за що відбував покарання. Також він сім разів притягувався до адміністративної відповідальності за керування транспортним засобом у стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння. Зважаючи на доводи прокурора, Шевченківський райсуд м. Києва підтримав позицію прокуратури та задовольнив клопотання у повному обсязі", - наголошується у повідомленні прокуратури.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Міноборони надає повну підтримку в розслідуванні інциденту з представником ТЦК в Одесі

Окупанти знову вдарили по району житлової забудови в Харкові, інформація про постраждалих встановлюється - мер

Парламент Грузії ухвалив закон про іноагентів

Макрон візьме участь у Саміті миру - Зеленський

У ЄС прийнято новий пакт про міграцію та притулок

Група Єрмака-Расмуссена пропонує встановити часові рамки вступу України до НАТО - до липня 2028 року

ВР пропонують звернутися до Кабміну оприлюднити інформацію про місцеперебування військовозобов'язаних - близьких родичів керівників органів держвлади

Міністр оборони розповів представникам британської Лейбористської партії про потреби ЗСУ

У Києві біля "Либідської" прорвало трубопровід, наземний транспорт зупинено, метро працює у звичайному режимі - КМДА

Для нас важливо, щоб США взяли участь у Саміті миру - Зеленський

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА