10:18 13.07.2020

У Києві внаслідок ДТП на Столичному шосе загинули 4 людини, зокрема двоє дітей

1 хв читати
У Києві внаслідок ДТП на Столичному шосе загинули 4 людини, зокрема двоє дітей

Співробітники столичної поліції з'ясовують обставини смертельної дорожньо-транспортної пригоди на Столичному шосе, яка сталася ввечері 12 липня, повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

"Унаслідок зіткнення двох транспортних засобів загинули чотири людини, серед них двоє дітей ... Учора о 17:20 до столичної поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілими на Столичному шосе", - йдеться в повідомленні.

Так, попередньо встановлено, що водій автомобіля "Мерседес" вчинив зіткнення з іншим авто, яке рухалося попереду в попутному напрямку. Після цього виїхав на смугу зустрічного руху, де вчинив зіткнення з автомобілем "Хюндай".

"Унаслідок події водій і пасажири автомобіля "Хюндай", серед яких двоє малолітніх дітей, загинули. Хлопчика, 2006 року народження, доправили до лікарняного закладу для надання медичної допомоги", - зазначили в поліції.

39-річного водія автомобіля "Мерседес" затримали в порядку ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України. Наразі він перебуває в лікарні.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає позбавлення волі на термін від 5 до 10 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на термін до трьох років. У рамках досудового розслідування правоохоронці з'ясовують усі обставини та причини смертельної ДТП.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ВР пропонують звернутися до Кабміну оприлюднити інформацію про місцеперебування військовозобов'язаних - близьких родичів керівників органів держвлади

Міністр оборони розповів представникам британської Лейбористської партії про потреби ЗСУ

У Києві біля "Либідської" прорвало трубопровід, наземний транспорт зупинено, метро працює у звичайному режимі - КМДА

Для нас важливо, щоб США взяли участь у Саміті миру - Зеленський

На фронті від початку доби відбулося вже 73 бойових зіткнення, на харківському напрямку було вже 8 ворожих атак, на покровському 24 - Генштаб

Голови парламентів України та Туреччини обговорили активізацію співпраці законодавчих органів

У Києві біля "Либідської" прорвало трубопровід, наземний транспорт зупинено, метро працює у звичайному режимі - КМДА

СБУ і Нацполіція затримали "чорних зброярів", які продавали криміналітету трофейну зброю в прифронтових районах

У Харківській області з-під обстрілів евакуйовано понад 7,5 тис. мирних жителів, зокрема 568 дітей - Синєгубов

Ближайшие дни в Украине будут прохладными, ночью заморозки на поверхности грунта, местами пройдут кратковременные дожди

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА