19:28 05.07.2020

Поліцейські затримали особу, яка скоїла масштабну пожежу в житловому будинку в Новій Каховці

2 хв читати
Поліцейські затримали особу, яка скоїла масштабну пожежу в житловому будинку в Новій Каховці

У неділю о 14:45 в поліцію надійшло повідомлення про загорання однієї з квартир на 5-му поверсі і даху житлового будинку в Новій Каховці (Херсонська обл.). Поліція, яка прибула на місце події, встановила, що причиною пожежі став 38- річний житель будинку.

"На місці події поліцейські встановили, що на 5-му поверсі будинку проживає людина, яка зловживає спиртними напоями. Сьогодні сусіди чоловіка почули запах диму, який йшов з його квартири і почали стукати в двері. Коли через десять хвилин ніхто не відчинив двері, сусіди вибили її і побачили чоловіка в стані алкогольного сп'яніння і квартиру, яка палала. Пожежа почала посилюватися, вогонь поширився на дах багатоповерхівки, тому мешканці будинку почали залишати свої квартири і викликали пожежників і поліцію", - повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Поспілкувавшись із чоловіком, поліцейські встановили, що він вживав удома алкогольні напої, після чого вирішив покурити на дивані й заснув. Розбудили його сусіди, коли квартира вже перебувала у вогні.

Наразі поліція затримала чоловіка в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Відкрите кримінальне провадження за статтею 270 Кримінального кодексу України "Умисне знищення або пошкодження об'єктів житлово-комунального господарства". Вирішується питання про повідомлення чоловікові підозри.

Також поліцейські забезпечили відведення автотранспорту і допомагали здійснити евакуацію мешканців будинку. Попередньо постраждалих немає. Зараз на місці працює слідчо-оперативна група місцевого відділення поліції і експерти.

Раніше в Держслужбі України з НС повідомили, що в м.Нова Каховка (Херсонська обл.) виникла пожежа покрівлі п'ятиповерхового житлового будинку. "Площа (пожежі - ІФ-У) становить близько 2 тис. кв. м. Загрози поширення на квартири немає. Проведено евакуацію жителів. Жертв і постраждалих немає. О 16:16 пожежу локалізовано", - йдеться в повідомленні.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА