10:33 23.06.2020

У ЗСУ за добу 13 нових випадків COVID-19, понад 154 людини - командування Медсил

2 хв читати
У ЗСУ за добу 13 нових випадків COVID-19, понад 154 людини - командування Медсил

У Збройних силах України за минулу добу лабораторно підтверджено 13 нових випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19, повідомляє прес-служба командування Медичних сил ЗСУ.

"Станом на 10:00 23 червня в Збройних силах України хворіють 154 людини на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2. Загалом за час пандемії одужали - 266 осіб, летальних випадків - 5", - ідеться в повідомленні командування на сторінці у Facebook у вівторок уранці.

Так, за минулу добу зареєстровано 13 нових випадків COVID-19, з них у закладах охорони здоров'я перебувають 3 людини (Центр легеневого здоров'я м. Львів та Криворізька інфекційна лікарня - по 1 співробітникові ЗСУ, Косівська центральна районна лікарня - 1 військовослужбовець). Стан здоров'я пацієнтів задовільний, вони отримують необхідне лікування.

На лікуванні вдома під наглядом медичної служби також перебувають 10 осіб (Київська область - 2 військовослужбовці, Рівненська, Вінницька та Харківська області - по 1 військовослужбовцю, Львівська область - 2 військовослужбовці і 2 співробітники ЗСУ, Житомирська область - 1 співробітник ЗСУ). Зазначається, що стан здоров'я пацієнтів також задовільний, у них спостерігається легкий перебіг захворювання.

Загалом на ізоляції (зокрема самоізоляції) перебувають 415 осіб. Кількість військовослужбовців, у яких завершується ізоляція у найближчих три доби - 41 особа.

Як повідомлялося, в Україні станом на ранок вівторка виявлено 833 нових випадки інфікування коронавірусом за добу, 314 осіб серед раніше хворих на COVID-19 одужали, 23 померли.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Києві на вул. Антоновича частково відновлено рух транспорту після пошкодження тепломагістралі - КМДА

Кулеба провів зустріч із міністрами опозиційного уряду Лейбористської партії Великої Британії

Аварійні відключення світла населенню пов'язані зі значним зростанням споживання - голова "Укренерго"

Кулеба і Блінкен провели перший раунд переговорів у Києві в піцерії "Veterano Pizza"

Умєров в Анкарі обговорив із турецьким колегою співпрацю у сфері оборони, ситуацію на фронті та регіоні Чорного моря

Аварійні відключення світла застосовуватимуться в Україні з 21:00 до 24:00 вівторка

Захист України від корупції має бути таким же сильним, як і її військова оборона

В УКРАЇНІ АВАРІЙНІ ВІДКЛЮЧЕННЯ СВІТЛА ЧЕРЕЗ ДЕФІЦИТ - ОБЛЕНЕРГО

Блінкен: Майбутня двостороння угода у сфері безпеки з Україною передбачає підтримку оборони та безпеки за низкою найважливіших напрямів

У ХАРКОВІ ЧУТИ ВИБУХИ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА