12:49 21.06.2020

Двоє людей загинули унаслідок вибуху газу в Київській 9-поверхівці

2 хв читати
Двоє людей загинули унаслідок вибуху газу в Київській 9-поверхівці

Голова Національної поліції України Ігор Клименко повідомив, що знайдено тіла вже двох загиблих внаслідок вибуху газоповітряної суміші в 9-поверховому житловому будинку на вул.Крушельницькій, 1/5 в Дарницькому районі Києва в неділю вранці.

"Наразі, на жаль, дві людини загинули", - сказав Клименко журналістам у Києві.

При цьому глава Нацполіції наголосив, що кількість загиблих встановлюється.

За словами Клименка, наразі встановлюються причини вибуху. Він зазначив, що вибух стався приблизно на шостому поверсі будинку.

"Тільки після того, як вибухотехніки і представники ДержНС зроблять попередній висновок, ми зможемо приступити до розбору завалів", - сказав він.

Глава Нацполіції додав, що готується відселення мешканців будинку.

Відповідаючи на запитання про версії того, що сталося, Клименко сказав: "Рано говорити про якісь версії, тому що вибух стався дві години тому, і ми ще не провели комплексу експертиз".

Як повідомлялося, в неділю о 10:00 в дев'ятиповерховому житловому будинку на вул.Крушельницькій, 1/5 в Дарницькому районі Києва стався вибух газу без подальшого горіння, були зруйновані перекриття п'яти поверхів з 4-го по 8-й.

Станом на 11:00 було знайдено загиблу людину, ще трьох розблокували з-під завалів, евакуйовано 21 людину, тривали роботи з подальшої евакуації мешканців будинку. На місці події працює штаб з ліквідації надзвичайних ситуацій, мобільна оперативна група ДСНС та співробітники Національної поліції.

На фотографіях із місця події видно, що вибух майже повністю зруйнував три розташовані одна над одною квартири багатоповерхівки з 5-го до 7-го поверху, зруйновані зовнішні стіни суміжних кімнат у кожній з трьох сусідніх із ними квартир з однієї сторони, також місцями пошкоджені перекриття і зруйновані балкони в квартирах на 4-му і 8-му поверхах, розташованих вище і нижче зруйнованих. В інших квартирах місцями вибиті шибки. Приблизно за 4 метри від будинку, в якому стався вибух, стоїть інший аналогічний 9-поверховий будинок із бетонних панелей.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА