11:44 17.06.2020

П'ять нових випадків захворювання COVID-19 зареєстровано за добу у ЗСУ

1 хв читати
П'ять нових випадків захворювання COVID-19 зареєстровано за добу у ЗСУ

Станом на 10.00 середи, 17 червня, у Збройних силах України гострою респіраторною хворобою COVID-19, спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2, хворіють 142 людини.

"За минулу добу зареєстровано п'ять нових випадків захворювання гострою респіраторною хворобою COVID-19", - ідеться в повідомленні, оприлюдненому в середу на сторінці в соцмережі Facebook Командування медичних сил.

Загалом за час пандемії одужали 215 осіб, летальних випадків - чотири. На ізоляції (зокрема на самоізоляції) перебуває 531 людина.

Кількість військовослужбовців, у яких закінчується ізоляція в найближчі три доби, - 69 осіб. З них у закладах охорони здоров'я перебувають дві людини (Рівненський військовий госпіталь - один військовослужбовець, Чугуївська центральна районна лікарня - один працівник ЗС України). Стан здоров'я пацієнтів задовільний, вони отримують необхідне лікування.

На лікуванні вдома під наглядом медичної служби перебувають три людини (Київська та Рівненська області - по одному військовослужбовцю, Дніпропетровська область - один працівник ЗСУ). Стан здоров'я пацієнтів задовільний, симптоми захворювання відсутні.

"Аналіз захворювань серед військовослужбовців і цивільного населення свідчить про те, що найчастіше інфекція поширюється під час епізодичних зустрічей із близькими людьми (друзями та рідними), які не входять до кола осіб, з якими ви спілкуєтеся щодня або живете разом. Не наражайте себе і свою сім'ю на небезпеку зайвими контактами", - закликали в Командуванні медсил.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба і Блінкен провели перший раунд переговорів у Києві в піцерії "Veterano Pizza"

Умєров в Анкарі обговорив із турецьким колегою співпрацю у сфері оборони, ситуацію на фронті та регіоні Чорного моря

Аварійні відключення світла застосовуватимуться в Україні з 21:00 до 24:00 вівторка

Захист України від корупції має бути таким же сильним, як і її військова оборона

В УКРАЇНІ АВАРІЙНІ ВІДКЛЮЧЕННЯ СВІТЛА ЧЕРЕЗ ДЕФІЦИТ - ОБЛЕНЕРГО

Блінкен: Майбутня двостороння угода у сфері безпеки з Україною передбачає підтримку оборони та безпеки за низкою найважливіших напрямів

У ХАРКОВІ ЧУТИ ВИБУХИ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

Блінкен у Києві пообіцяв, що США конфіскують заморожені активи РФ

Блінкен: Мобілізація дасть змогу Україні зміцнити оборону і дасть відпочинок воїнам, які понад два роки на фронті

Помічник держсекретаря США не виключив призупинення фінансової допомоги Грузії

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА