17:09 15.06.2020

Двоє поліцейських постраждали біля Кабміну під час акції інвесторів ЖК

1 хв читати
Двоє поліцейських постраждали біля Кабміну під час акції інвесторів ЖК

Під час забезпечення правопорядку біля Кабінету Міністрів України у центрі Києва постраждали двоє поліцейських, а правопорушників, які їх травмували, затримали і доставляють до управління поліції, повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

"Сьогодні, 15 червня, у столиці відбувається акція інвесторів житлових комплексів: спочатку учасники перебували на вулиці Банковій, поблизу Офісу президента України, а потім перемістилися на вулицю Грушевського - до Кабінету Міністрів України. Там вони перекрили рух транспорту", - йдеться у повідомленні.

На всі прохання представників поліції діалогу щодо звільнення проїжджої частини учасники заходу не реагували, натомість намагалися поставити на дорогу металеві бочки.

"До моменту перекриття вулиці Грушевського акція відбувалася мирно і в правовому полі. Але під час спроби відновити рух транспорту одному поліцейському кинули на ногу бочку, іншого - вдарили металевою палицею. У такий спосіб окремі особи намагалися влаштувати провокацію і спровокувати сутичку із поліцейськими. На цей час обох правопорушників затримали, вони відповідатимуть за свої дії", - повідомив начальник Головного управління Національної поліції у місті Києві Андрій Крищенко.

Правопорушників затримали та доставили до управління поліції. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА