18:16 12.06.2020

Російські найманці в п'ятницю чотири рази обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі, втрат немає - штаб ООС

1 хв читати
Російські найманці в п'ятницю чотири рази обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі, втрат немає - штаб ООС

Російські найманці з початку доби, 12 червня, чотири рази обстріляли українські позиції на Донбасі, втрат немає, повідомляє прес-центр штабу Операції об'єднаних сил.

"Сьогодні збройні формування Російської Федерації чотири рази порушили режим припинення вогню, застосувавши при цьому заборонені до розміщення на лінії зіткнення міномети калібру 82 мм, а також гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю. Українські воїни у відповідь використали чергові вогневі засоби та припинили ворожі провокації", - йдеться в повідомленні штабу ООС на сторінці у Facebook.

Так, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", біля н. п. Верхньоторецького противник відкривав вогонь із гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів. Також поблизу н. п. Авдіївки ворог застосував ручні протитанкові гранатомети і стрілецьку зброю.

Крім того, українських захисників, які виконують завдання в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" біля н. п. Луганського ворог двічі обстріляв із мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів.

"Від початку сьогоднішньої доби втрат у лавах об'єднаних сил немає", - зазначили в ООС.

На ділянках розведення №1, №2 та №3 режим "Тиша" дотримувався.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА