17:59 10.06.2020

Російські найманці шість разів обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі, зокрема застосовували міномети калібрів 120 мм і 82 мм

1 хв читати
Російські найманці шість разів обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі, зокрема застосовували міномети калібрів 120 мм і 82 мм

У середу російські найманці шість разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, застосувавши при цьому заборонені до розміщення на лінії зіткнення міномети калібрів 120 мм і 82 мм, а також гранатомети різних систем та великокаліберні кулемети.

"Із початку цієї доби втрат серед наших захисників унаслідок ворожих обстрілів немає. Ситуація в районі проведення Операції об'єднаних сил залишається контрольованою", - йдеться у зведенні станом на 17:00 середи, розміщеному на сторінці прес-центру ООС у соцмережі Facebook.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", поблизу н. п. Павлополя противник двічі відкривав вогонь із мінометів калібрів 120 мм і 82 мм. Крім цього, агресор застосував біля цього населеного пункту станкові протитанкові гранатомети та великокаліберні кулемети.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" неподалік Хутора Вільного ворог чотири рази обстріляв українські позиції із гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів.

"Наші воїни негайно відреагували на всі можливі загрози з боку загарбників і змусили противника припинити свої агресивні дії. Втрати окупантів уточнюються", - йдеться у звіті.

На ділянках розведення №1, №2 та №3 режим "тиша" дотримувався.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба провів зустріч із міністрами опозиційного уряду Лейбористської партії Великої Британії

Аварійні відключення світла населенню пов'язані зі значним зростанням споживання - голова "Укренерго"

Кулеба і Блінкен провели перший раунд переговорів у Києві в піцерії "Veterano Pizza"

Умєров в Анкарі обговорив із турецьким колегою співпрацю у сфері оборони, ситуацію на фронті та регіоні Чорного моря

Аварійні відключення світла застосовуватимуться в Україні з 21:00 до 24:00 вівторка

Захист України від корупції має бути таким же сильним, як і її військова оборона

В УКРАЇНІ АВАРІЙНІ ВІДКЛЮЧЕННЯ СВІТЛА ЧЕРЕЗ ДЕФІЦИТ - ОБЛЕНЕРГО

Блінкен: Майбутня двостороння угода у сфері безпеки з Україною передбачає підтримку оборони та безпеки за низкою найважливіших напрямів

У ХАРКОВІ ЧУТИ ВИБУХИ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

Блінкен: Мобілізація дасть змогу Україні зміцнити оборону і дасть відпочинок воїнам, які понад два роки на фронті

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА