14:19 08.06.2020

Іноземного велосипедиста затримали на Львівщині за незаконний перетин кордону

1 хв читати
Іноземного велосипедиста затримали на Львівщині за незаконний перетин кордону

Українські прикордонники затримали на кордоні з Польщею порушника з велосипедом, повідомляє прес-служба Держприкордонслужби в понеділок.

Там розповіли, що в неділю прикордонники Львівського загону отримали інформацію від прикордонників Польщі про можливу спробу незаконно перетину кордону невідомою особою.

Незабаром на ділянці відділу "Нісмичі", у Сокальському районі Львівської області, українські прикордонники затримали порушника з велосипедом.

"За словами чоловіка, він проживає у Чехії, а незаконно перетнув кордон із Польщі до України, бо мав на меті потрапити до Казахстану, але навіщо це йому було потрібно, чітко пояснити не зміг", - наголошується в повідомленні.

Затриманий також розповів, що з Чехії через Польщу до кордону з Україною їхав на велосипеді. "Скільки це зайняло часу не пам’ятає. У який спосіб іноземець мав подолати 4 тисячі кілометрів на велосипеді та чим мав харчуватися невідомо, адже з собою, окрім змінного одягу, він нічого не мав. Грошей у велосипедиста теж не було. У його наплічнику охоронці кордону знайшли також карту автомобільних доріг Польщі, яка частково охоплювала й територію України", - наголошується в повідомленні.

За незаконний перетин кордону прикордонники притягнули іноземця до адміністративної відповідальності. Після встановлення всіх обставин справи його передадуть польським правоохоронцям.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА