18:17 01.06.2020

Російські найманці обстріляли ділянку розведення біля Петрівського на Донбасі

1 хв читати
Російські найманці обстріляли ділянку розведення біля Петрівського на Донбасі

Російські найманці в понеділок цілеспрямовано двічі обстріляли ділянку розведення сил і засобів №3 біля с. Петрівського Волноваського району Донецької області, повідомляється на сторінці Операції об'єднаних сил у Facebook.

"Близько 11:00 з непідконтрольних українському уряду населених пунктів Вікторівка та Петрівське агресор застосував великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю. Такі провокаційні дії російсько-окупаційних військ вкотре підтверджують повне ігнорування Мінських домовленостей, відверте небажання дотримуватися взятих зобов’язань та свідчать про зацікавленість у подальшому загостренні ситуації", - йдеться в повідомленні.

При цьому на ділянках розведення №1 і №2 режим "Тиша" дотримувався, наголосили у штабі.

Окрім того, у зведенні повідомляється про два обстріли з боку противника с. Гнутового Маріупольської міськради і поранення військовослужбовця об'єднаних сил, про які раніше повідомили в Міністерстві оборони України. "Противник на світанку відкривав вогонь з гранатометів різних систем. Згодом агресор поблизу цього ж населеного пункту задіяв БпЛА для скидання пострілів ВОГ-17", - розповіли в штабі ООС.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА