15:12 30.05.2020

Унаслідок ДТП в Польщі загинув українець – МЗС

1 хв читати
Унаслідок ДТП в Польщі загинув українець – МЗС

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди в Польщі в п'ятницю, 29 травня, загинув громадянин України, повідомив директор Департаменту консульської служби Міністерства закордонних справ України Сергій Погорельцев.

"30.05.2020 року управління поліції м.Вроцлав повідомило про дорожньо-транспортну пригоду, яка сталася 29.05.2020 року на автомагістралі А4 (повіт Шрода-Шльонська) за участю легкового автомобіля Opel Movano і вантажівки Mersedes. Унаслідок ДТП на місці події загинув водій легкового автомобіля – громадянин України, 1979 р. н. Після проведення слідчих заходів на місці аварії тіло померлого доставили в установу судової медицини м. Вроцлав", – сказав він агентству "Інтерфакс-Україна" в суботу.

За словами Погорельцева, за фактом ДТП управління повітової поліції м. Срода Шльонська проводить кримінальне провадження у справі.

"Генеральне консульство України в Кракові підтримує зв'язок із місцевою поліцією, медичним закладом і вживає заходів щодо розшуку родичів померлого українця. Справа перебуває на контролі Департаменту консульської служби МЗС і Генерального консульства України в Кракові", – наголосив він.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

На лінії фронту тривають інтенсивні бойові дії, окупанти особливо активні на краматорському та покровському напрямках - Генштаб ЗСУ

Зеленський у госпіталі Харкова відвідав військовослужбовців, які дістали поранення, й відзначив їх держнагородами

Міносвіти запрошує учнів 8-11 класів на онлайн-урок з кібергігієни

Шістьох шахтарів поранено в Донецькій області внаслідок удару РФ по державній шахті - Міненерго

Зеленський провів засідання Ставки у Харкові, заявив про контрольовану загалом ситуацію в регіоні

Окупанти беруть мирних жителів Вовчанська в полон - МВС

Голова Військового комітету НАТО: Україна показала світові, що здатна домогтися безпрецедентних успіхів на полі бою; все, що їм потрібно, - наша допомога

В Україні до вихідних потеплішає, місцями пройдуть невеликі дощі

JYSK відкрив новий магазин у Київській області

Сили оборони зірвали спроби ворога вклинитися вглиб Вовчанська - Генштаб ЗСУ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА