08:15 29.05.2020

У Луганській області суд притягнув до відповідальності організатора незаконного референдуму 2014 року

1 хв читати

У Луганській області суд засудив організатора незаконного референдуму в 2014 році до 5 років позбавлення волі зі звільненням від відбування покарання з випробувальним терміном, повідомила прес-служба Державної прикордонної служби України.

"26 травня 2020 року суд визнав особу винною у вчиненні кримінального злочину за ст. 110 КК України" Посягання на територіальну цілісність і недоторканність України". З огляду на щире розкаяння і активне сприяння розкриттю злочину суд призначив жінці покарання у вигляді 5 років позбавлення волі зі звільненням від відбування покарання з випробувальним терміном", - йдеться в повідомленні.

Співробітники Луганського прикордонного загону зі складу Об'єднаних сил встановили, що мешканка Станично-Луганського району Луганської області була організатором т. зв. "Референдуму про державну самостійність Луганської Народної Республіки". Жінка виконувала функції "члена виборчої комісії" на "референдумі", зокрема здійснювала облік осіб, які брали участь у голосуванні, видавала бюлетені, а також стежила за процесом голосування.

За зібраною прикордонниками доказовою базою щодо громадянки правоохоронні органи провели відповідні слідчі дії і передали справу до суду.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА