20:59 15.05.2020

У співробітника ДАЗВ лабораторно підтверджений коронавірус

1 хв читати
У співробітника ДАЗВ лабораторно підтверджений коронавірус

У співробітника Державного агентства України з управління зоною відчуження, що працює віддалено, виявили захворювання коронавірусом, повідомляє прес-служба ДАЗВ.

"15 травня був підтверджений діагноз COVID-19 у співробітника ДАЗВ, який з 23 березня працював у дистанційному режимі. Офісу Агентства в м.Київ зазначений співробітник не відвідував, що підтверджує система електронних перепусток", - йдеться в повідомленні на сторінці в Фейсбук.

Крім того, наголошується, що з 23 березня інфікований коронавірусом не відвідував жодних нарад, не брав участі у зустрічах і не здійснював робочих поїздок на підприємства, що входять до сфери управління ДАЗВ.

"Нині співробітник перебуває на стаціонарному лікуванні в одній з лікарень Києва", - йдеться в повідомленні.

Раніше мер Києва Віталій Кличко заявив, що кількість киян, у яких за минулу добу підтвердили захворювання коронавірусною хворобою Covid-19, збільшилася на 56 осіб.

"Кількість жителів міста, у яких за минулу добу підтвердили захворювання коронавірусом, збільшилася ще на 56 осіб. Серед них - 9 медиків ... За минулу добу в Києві від коронавірусу померла одна людина. Всього за цей час - 43 летальних випадки. На сьогодні в столиці вже 2068 підтверджених випадків захворювання Covid-19", - сказав Кличко під час онлайн-прес-конференції у п'ятницю.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА