20:01 14.05.2020

Суд узяв під варту начальника відділу поліції і його заступника, підозрюваних у "кришуванні" незаконної вирубки на Харківщині

1 хв читати
Суд узяв під варту начальника відділу поліції і його заступника, підозрюваних у "кришуванні" незаконної вирубки на Харківщині

Жовтневий районний суд Полтави обрав запобіжний захід начальнику одного з відділів поліції Головного управління Національної поліції в Харківській області та його заступнику, підозрюваним в організації незаконних вирубок на землях запасу і території державного підприємства "Жовтневе лісове господарство" в Харківській області.

"За рішенням суду підозрюваних утримуватимуть під вартою з можливістю внесення застави. Для начальника відділу поліції застава складає 630 тис грн, а його заступника - 420 тис грн", - повідомляється на офіційному сайті Державного бюро розслідувань (ДБР) у четвер.

Як повідомлялося, правоохоронців підозрюють у створенні групи понад 30 людей, яка без дозвільних документів здійснювала незаконну вирубку деревини цінних порід на території Жовтневого лісгоспу та на територіях земель запасу, які не перебувають на балансі лісового господарства. За попередніми оцінками, державі було завдано збитків на суму понад 850 тис.грн.

Крім цього, правоохоронці домовлялися з місцевими поліцейськими про неперешкоджання вільному пересуванню транспорту з деревиною в лісопереробні пункти Харківської області і за її межами.

Також слідчі ДБР задокументували факт вимагання правоохоронцями 100 тис.грн. неправомірної вигоди від лісоруба-нелегала за непритягнення до кримінальної відповідальності.

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні здійснює прокуратура Харківської області. Оперативний супровід - Харківське управління департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

В Угорщині від ножового поранення загинув українець, підозрюваного у злочині затримали - МЗС України

Наказ Міноборони, що визначає придатність до військової служби, набуде чинності з 4 травня

Зеленський у Хмельницькому відвідав солдатів, які лікуються після поранень

Прикордонники вилучили скрипку Страдіварі на українсько-польському кордоні

Кемерон під час візиту до Києва розпочав переговори щодо 100-річного партнерства між Україною та Великою Британією

У вихідні в Україні буде тепло, у неділю в Києві та низці областей короткочасні дощі

Глава МЗС Великої Британії відвідав Львів

У Києві на вихідні оголошено надзвичайний рівень пожежної небезпеки

Енергетики оперативно повернули світло понад 13 тис. абонентам у двох районах Києва - Міненерго

На п'яти напрямках будівництво оборонних фортифікацій підходить до завершення - Міноборони України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА